sobota 25. prosince 2010

Vánoce

Vim, ze Vanoce jsou zejmena o setkavani se. Lide se sejdou v kruhu rodinem a jsou proste spolu. Letosni vanoce jsme prozila opet u rodicu. Klasicka sestava : mamka, tatka, sestra Petra, neter Kacka, ja a muj pes Golf. Pripravy byli malinko hekticke, ale vecere se podle meho soudu vydarila. Letos nikdo nespechal, neprudil a kdyby neterinka nebyla tak natesena, mozna jsme i pekne popovidali.
Samozrejme, ze pod stromeckem nejvice darecku nasla prave neterinka. Je ji 7 a svete div se, stale veri na Jeziska. Nadsena byla skoro z kazdeho darku, jen to zklamani, kdyz pod stromeckem nenasla vsechna sva prani. Proste ty vytouzene brusle tam nebyly. Ma ale velke stesti, jezisek nadeluje i u tatinka. Slzicky se objevily, ale po telefonu s tatkou zase rychle zmizely.
No i ja mam stesti, ze Jezisek nadeluje na dvou mistech. Nebot podle mnozstvi darku a prvniho stromecku, jsem letos pekne zlobila. Cely vycet se vejde do jedne vety. Zehlici prkno, drevene korale a obalka. Diky te obalce si mohu koupit co chci. Nejsem clovek povrchni, nepocitam darky, nepotrebuji darky za miliony, ale daleko vic bych ocenila treba tri pekne knizky. Nu coz, darky pod druhym stromeckem me presvedcily, ze na tom s tim zlobenim zas tak spatne nejsem. Jezisku dekuji.
Pristi rok snad bude uz Stedry den u nas na baracku a podle mych predstav. Vcetne Betlemskeho svetla, stromecku ozdobeneho ozdobami ze slamy atd.
I Vam krasne vanocni svatky.

Žádné komentáře:

Okomentovat